(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Pidätkö tiimityöskentelystä?


Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme ISS Directin tiimiin SIIVOUSTYÖN PALVELUOHJAAJAA Uudellemaalle.


ISS Direct on kehitetty tarjoamaan tehokasta ja laadukasta palvelua pienille ja keskisuurille asiakkaillemme. Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja muiden henkilöiden opastus. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja toimit vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. 


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työaika on pääasiassa arkisin klo 6-22. Satunnaisesti saattaa olla myös viikonloppuvuoroja. Uudenmaan tiimissä työskentelyalueeseesi kuuluu Hyvinkää - Riihimäki - Järvenpää - Mäntsälä - Nurmijärvi ja Karkkila, joten tässä tehtävässä et ehdi kangistua kaavoihisi! Työn pääasiallinen suorituspaikka on Hyvinkäällä.


Valintaperusteissa edellytämme vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Eduksi katsomme alalle soveltuvan koulutuksen. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää suomen kielen osaamista ja B-ajokortti helpottaa kulkemista työpäivän aikana.


ISS Palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!


Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.7.2019.


Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus. ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -