(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Vaasaan.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.  

Työssäsi neuvot ja opastat tiimisi työntekijöitä, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, seuraat sopimuksen mukaisten töiden toteutumista ja raportoit  sekä olet osan työajasta myös itse mukana käytännön siivoustehtävissä. Pääsääntöisesti työaikasi on arkisin klo 06.00 - 22.00 välillä, mutta joustavuutta odotetaan tarpeen tullen myös viikonlopputyöhön. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa (kuten siivoustyönohjaaja / siivousteknikko) sekä muutaman vuoden kokemusta siivoustehtävistä.  Sinulta odotetaan positiivista asiakaspalveluotetta, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista työhön. Tehtävässä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää ajantasalla olevia IT-taitoja sekä suomen kielen osaamista, englannin ja ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Työ tapahtuu monessa eri kohteessa, joten B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön helpottaa kulkemista työpäivän aikana. Työturvallisuuskortti, hygieniapassi, nostinkortti ja aikaisempi työkokemus puhdastilasiivouksesta katsotaan eduksi, joten mainitsethan niistä mahdollisesti työhakemuksessasi. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi viimeistään 18.8.2019 ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -