(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä.   

   

Etsimme reipasotteista  

   

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA  

   

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkään alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Perehdytät, opastat ja neuvot –tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Tarvittaessa olet valmis tarttumaan itse reippaasti mopin varteen.  Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa.Työvuorot vaihtelevat aamu- ja iltavuoron välillä, viikonloppuvuoroja satunnaisesti. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5h. 

  

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Tässä työssä sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. Tehtävässä vaaditaan B ajokorttia ja eduksi katsotaan laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto. Lisäksi toivomme vielä hyppysellisen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. 

    

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön.  Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esimerkiksi työtä helpottavat mobiilisovellukset. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  

  

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Älä suotta aikaile, vaan hae paikkaa heti oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.