(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Etsimme PALVELUOHJAAJAA siivoustiimiimme, joka toimii teollisuusasiakkuudessa Porvoon Kilpilahden alueella sekä Espoossa sijaitsevassaa pääkonttorissa. 


Työtehtävissäsi vastaat muun muassa siivoushenkilöstön perehdyttämisestä heidän työtehtäviinsä eri asiakaskohteissa, työn valvonnasta ja ohjaamisesta sekä käytännön asioiden järjestelystä. Huolehdit myös laadunseurannasta ja sijaisjärjestelyistä yhteistyössä esimiehen kanssa. Työ sisältää tarvittaessa myös siivousta. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 6 - 22 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Toivomme sinulla olevan alan peruskoulutus sekä vähintään kahden vuoden kokemus siivoustehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää suunnittelu- ja organisointikykyä. Viihdyt tehtävässä, jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja nautit siivoustyöstä. Työssä menestyminen edellyttää myös käytännön IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -