(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä.   

   

Etsimme reipasotteista   

   

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA  

   

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ESPOOSEEN. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Perehdytät, opastat ja neuvot – tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Tarvittaessa olet valmis tarttumaan itse reippaasti mopin varteen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6-14 välillä, mutta välillä saatamme tarvita sinua erikseen sopien töihin myös klo 14-21. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5. 

  

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Tässä työssä sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Pystyt pitämään langat käsissäsi nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. Tehtävässä vaaditaan B-ajokortti ja puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme vielä hyppysellisen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 

  

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja sopivan haasteellisen kokoaikatyön. Et tule jämähtämään näyttöpäätteen eteen, eikä pomo tule hengittämään niskaasi joka askeleella! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja sekä koulutusmahdollisuuksia. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  

  

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 28.4.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.