(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lindström

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

“Tervetuloa tiimiimme, jossa sinua odottavat mahtavat työkaverit, mahdollisuus päästä kasvamaan palveluohjaajan tehtävään ja mahdollisuus päästä osaksi kasvavaa liiketoimintaamme.” – Tiia Luomala, Konalan tuotantopäällikkö.

Haemme positiivista palveluohjaajaa Helsingin Konalan palvelukeskukseen. Palveluohjaajana vastaat tuotannon läpimenosta, laadullisista tavoitteista ja henkilöresurssien suunnittelusta ja käytöstä. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi yhteydenpito sisäisiin sidosryhmiin, tuotantotyöntekijöiden perehdyttäminen ja työmenetelmien kehittäminen. Osallistut myös itse pesulatyöhön. Palveluohjaajana olet mukana osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti.

Olet kannustava, oma-aloitteinen, positiivinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Pidät muiden tsemppaamisesta ja osaat nostaa tiimihenkeä. Sinulla on henkilöstö- ja asiakaslähtöinen perusasenne ja tehtävään sopiva koulutus, kuten tekstiilihuoltoalan ammattitutkinto, tekninen perustutkinto, muu soveltuva tutkinto tai käytännön kokemusta työn ohjaamisesta. Toivomme sinun olevan paineensietokykyinen, jämäkkä, energinen ja kustannustehokkaasti tulosta aikaansaava. Sinulla on erinomaiset ryhmätyötaidot ja aktiivinen työote. Lisäksi tehtävässä edellytetään 18 vuoden ikää, hyvää fyysistä kuntoa sekä työturvallisuuden takia sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on kokenut tuotantopäällikkö. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden päästä kasvamaan työssä ja kasvattamaan omaa osaamistasi palveluohjaajan tehtävissä – kuten työvuorosuunnittelussa ja tuotannon kehittämisessä. Työpäivän aikana pääset tekemään useita erilaisia tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja työaika on 37,5 h/vko. Pesula on auki ma-pe klo 6.30-17, joten työvuorosi ajoittuvat tuolle välille. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tiia Luomala (puh. 040 4826334 tai tiia.luomala@lindstromgroup.com). 
Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeen kautta 27.3.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.