(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä.   

   

Etsimme reipasotteista   

   

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA  

   

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Turkuun ja Turun alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Perehdytät, opastat ja neuvot –tarvittaessa myös englanniksi. Tarvittaessa olet valmis tarttumaan itse reippaasti mopin varteen.  Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6-14.00 välillä. Toisinaan töitä tehdään myös iltaisin, koska työntekijät ovat myös silloin töissä. Toivomme ja tarjoamme joustavuutta työajoissa molemmin puolin. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä täydet 37,5. 

    

Etsimme tehtävään organisointikykyistä tyyppiä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus on plussaa. Persoonana olet helposti lähestyttävä, luotettava ja joustava, sillä työpäivät eivät taatusti ole samanlaisia. Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet, nopea reagointi asioihin ja kyky hallita monta asiaa kerralla. Ajokortti on välttämätön työn suorittamiselle, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja lisäksi pitää pystyä kommunikoimaan englanniksi. Lisäksi tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia.Tärkein ominaisuus työssä suoriutumisen kannalta on kuitenkin halu oppia uutta ja positiivinen asennetta työntekoa kohtaan!

  

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön huikeassa porukassa. Työkavereilta saa apua ja tukea aina, kun sitä tarvitsee. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esimerkiksi työtä helpottavat mobiilisovellukset. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  

  

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 17.3.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä esimieheltä, Minna Westerholmilta: minna.westerholm@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.