(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Oletko valmis etenemään siivousurallasi kohti esimiestehtäviä? Nyt on tilaisuutesi, sillä etsimme

PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen kokoaikatyöhön Helsinkiin. Palveluohjaaja on palveluesimiehen oikea käsi, joka perehdyttää uudet työntekijät ja organisoi päivittäiset työt. Sinulla on tarkka silmä ja napakka kehitysote, jotka varmistavat asiakastyytyväisyyden käytännössä. Työ on pääsääntöisesti työntekijöiden opastusta ja ohjaamista mutta tarvittaessa lomitat vastuu alueesi siivouskohteita. Töitä on pääosin arki-iltaisin, mutta tarvittaessa myös viikonloppuisin. Palkka määräytyy KIPA TES mukaan, tehtävän vaativuus huomioiden.

Palveluohjaaja ei ole rivisiivooja, joten toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta. Työasenteesi on positiivinen ja nautit vaihtelusta. Tässä työssä lisäksi sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa.  Puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi mutta eniten kuitenkin arvostamme huippupersoonaasi, tiimitaitojasi ja haluasi oppia. Lisäksi toivomme ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä vaaditaan B ajokorttia koska tulet ajamaan työautolla eri kohteissa.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tässä tehtävässä pääset nopeallakin tahdilla etenemään urallasi esimiestehtäviin, jos se on sinun oma toiveesi. Joka tapauksessa pidämme huolen sinusta ja siitä, että elämäsi ei ole pelkkää työtä: saat käyttöösi mm. tavallista laajemman työterveyshuollon, henkilökuntakerhot ja kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Ilahdutathan siis meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi