(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt siivousytyöhön osallistuvaa PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Forssaan.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä palveluohjaajana vastaat siivoustyön päivittäisestä sujumisesta asiakaskohteissamme sekä ohjauksesta. Tehtäviisi kuuluvat siivouksen lisäksi työjärjestelyt, työntekijöiden perehdytys, perussiivouksien suunnittelu ja toteutus, laadunseuranta sekä yhteydenpito asiakkaiden kanssa. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin klo 6-22 välillä, välillä myös viikonloppuvuoroja. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Töitä on 37,5 h/vko.

Toivomme, että sinulla on 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä laitoshuoltajan tutkinto. Siivoustyönohjaajan koulutuksen katsomme eduksesi.  Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Pääpaikka sijaitsee Forssassa, mutta asiakaskohteita on Kanta-Hämeen ja Akaan alueella, joten ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseen.  Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvaselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.3.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 74 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -