Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019
Etsimme nyt tiimityöskentelyyn kykenevää siivouksen PALVELUOHJAAJAA monikulttuuriseen tiimiimme Helsingin keskustaan. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat palveluohjaajaan monipuolisista tehtävistä upeassa ostosparatiisissa ydinkeskustassa. Huolehsit siivoustyön sujumisesta, työn laadusta sekä työntekijöiden perehdyttämisestä ja sijaisjärjestelyistä. Tehtävässä on tärkeässä osassa asiakasyhteistyö. Työaika sijoittuu kaikille viikonpäiville klo 6-01 välille, mutta pääsääntöisesti työskentelet klo 6-14 vuorossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 

Toivomme, että sinulla on puhtausalan ammattitutkinto ja vahva kokemus käytännön siivoustyöstä. Työssäsi tarvitset ajantasaisia it-taitoja, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielen taitoa monikulttuurisessa ympäristössä toimimiseen. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä peruskunto on edellytys tehtävässä onnistumiselle. Viihdyt tehtävässä, jos pystyt ottamaan vastuuta ja nautit tiimityöskentelystä sekä asiakaspalvelutyöstä. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.


Tarjoamme sinulle ISS palveluilla turvallisen ja rehellisen työympäristön, jonka merkitys korostuu päivittäisessä tekemisessämme, koska haluamme, että jokainen työntekijämme viihtyy työpaikalla ja pääsee työpäivän päätteeksi turvallisesti kotiin. Työpaikalla on mahdollisuus edulliseen työpaikkaruokailuun. Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 28.2.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224021
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki