(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä.   

Etsimme kolmea reipasotteista   

PALVELUOHJAAJAA  

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudulle. Työskentelyalueenasi toimii Vantaa, Tuusula, Kerava ja Järvenpää. Olet palveluesimiehen oikea käsi ja toimit oman siivousalan kokemuksesi kautta esimerkkinä tiimisi jäsenille. Perehdytät, organisoit päivittäiset työt, opastat ja neuvot suomeksi ja englanniksi. Olet kävelevä tietopankki ja tarvittaessa tartut itsekin mopin varteen – pääset siis työssäsi liikkumaan ja pitämään yllä hyvää peruskuntoa. Pitkästymään et pääse, sillä työpäivät eivät taatusti ole kaikki samanlaisia.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6 - 14, mutta joustavana tyyppinä olet valmis myös iltatöihin tarvittaessa. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5. 

Etsimme organisointikykyistä tyyppiä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus luetaan eduksesi. Persoonana olet helposti lähestyttävä, luotettava ja joustava. Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet, reagoit asioihin nopeasti ja kykenet hallitsemaan monta asiaa kerralla.

Ajokortti on välttämätön työnteossa, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja lisäksi pitää pystyä kommunikoimaan englanniksi. Tärkein ominaisuus L&T:n työntekijälle on kuitenkin halu oppia uutta ja positiivinen asenne työntekoa kohtaan!

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Palveluohjaajan tehtävä on nappitilaisuus päästä etenemään kohti esimiestehtäviä. Samalla pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi ja kiertotalouden käytännön tekijäksi. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esimerkiksi työtä helpottavat mobiilisovellukset. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. 

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 3.2.2019 mennessä kotisivujemme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi.