(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme

PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen kokoaikatyöhön Joensuuhun. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Perehdytät, opastat, neuvot ja tarvittaessa tartut myös itse käytännön siivoustöihin. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena myös asiakastyytyväisyydestä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Töitä on pääosin arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Aiempi työkokemus siivousalalta on suotavaa, mutta arvostamme ennen kaikkea halua oppia uutta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Tässä työssä lisäksi sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. Tehtävässä vaaditaan B ajokorttia, puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esim. työtä helpottavat mobiilisovellukset. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia uramahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.