(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Nautitko työn kehittämisestä ja etsit uusia haasteita urallasi? Voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Turkuun kokoaikaista PALVELUOHJAAJAA pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Palveluohjaajana työskentelet siivousalan parissa asiakkaallamme Turun alueella. Työtehtävä sisältää uusien työntekijöiden perehdytystä ja ohjausta, työjärjestelyä sekä laadunseurantaa. Tämän lisäksi vastaat hankinnoista sekä lisämyyntitarpeiden kartoittamisesta. Tarjolla on siis monipuolinen ja vastuullinen tehtävä kehitysorientoituneelle ammattilaiselle.

Töitä voi olla sekä aamu- että iltavuorossa ja joskus myös viikonloppuisin.

Eduksi katsomme siivousalan koulutuksen tai jonkun muun tehtävään sopivan koulutuksen. Tai vaihtoehtoisesti vankan kokemuksen alalta. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä iloista, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta.

Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- sekä organisointitaitoja. Jotenka etsimällämme henkilöllä tulisi pysyä monet langat samanaikaisesti näpeissään. Toivomme myös, että pystyt käyttämään työskentelykielenä sekä suomea että englantia. Henkilöauton ajokorttia tarvitset myös työssäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa yrityksessä sekä hyvän perehdytyksen tulevaan työtehtävääsi. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä aktiivisesti hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus viimeistään 11.11.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.