(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä! Pidätkö organisointitaitoja vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Kruunupyyhyn.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Palveluohjaajana vastaat mm. siivoojien ohjauksesta, perehdytyksestä, laadunvalvonnasta, materiaalitilauksista sekä käytännön siivoustyöstä ja esimiehen tuuraamisesta. Pidät myös tiiviisti yhteyttä asiakkaaseen. Alueesi koostuu Kruunupyyn, Pietarsaaren sekä Kokkolan kaupungeista.  Työaikasi sijoittuu kahteen vuoroon: aamuille ja illoille. Työaikasi ajoittuu näin ollen klo 07.30-19.00 välille arkipäiville vuorosta riippuen. Erikseen sovittaessa saatat tehdä myös viikonloppuvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen.


Viihdyt tehtävässä asiakaslähtöisellä asenteella sekä olet taitava organisoimaan muuttuvia tilanteita. Sinulla on työkokemusta siivousalalta muutaman vuoden ajalta. Eduksesi on myös tutkinto puhdistuspalvelualalta kuten laitoshuoltaja tai siivoustyönohjaaja. Asiakaspalvelu on luontainen osa työskentelyäsi, ja omalla esimerkilläsi luotsaat tiimisi tuottamaan asiakkaillesi alan parasta palvelua. Työskentelet hyvin paineen alla, eikä hymysi tai kannustava asenteesi hyydy kiireisimpinäkään aikoina. Tehtävässä suoriutuminen vaatii hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Eduksesi on myös ruotsin kielen osaaminen.


ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -