(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJAA Nurmoon. 


Tehtävässä avustat esimiestäsi alueen työntekijöiden päivittäisessä ohjauksessa ja opastuksessa sekä työn organisoimisessa. Toimit työparina toisen palveluohjaajan kanssa ja tiiviissä yhteistyössä palveluesimiehen kanssa. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta erilaisissa kohteissa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Osallistut lisäksi tarvittaessa myös itse työhön kuten ylläpito- ja perussiivoukseen, varastojen ylläpitoon, turvallisuuden valvomiseen, uusien työntekijöiden perehdyttämiseen ja dokumenttien täyttämiseen. Työaika sijoittuu yöaikaan kello 21-7 työviikon alkaessa maanantai-iltana ja päättyen lauantaiaamuna. Tarpeen mukaan työskentelet myös satunnaisissa viikonloppuvuoroissa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässäsi jos työskentelet sujuvasti sekä yksin että tiimissä, ja osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia asiakaslähtöisesti. Olet joustava, luotettava sekä järjestelmällinen ja omaat aloitteellisen työotteen. Tunnet siivoustyön rutiinit ja perussiivoukset, ja osaat ohjata myös muita. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta elintarvikesiivouksesta painepesulla, alan koulutus katsotaan eduksesi. Työturvallisuuskortti ja hygieniapassi ovat välttämättömiä. Työssä tulet tarvitsemaan ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Myös hyvät IT-taidot ja hyvä fyysinen kunto ovat välttämättömiä sekä kyky kommunikoida englannin kielellä.


ISS:llä saat hyvät työsuhde edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen. 


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.12.2018.


ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton työpaikka –