(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Isku Interior Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Etsimme Iskulle, Lahden tehtaille palveluohjaajaa!

Työnkuva profiloituu hyvin vahvasti asiakaspalvelutyöksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito mahdollistavat tehtävässä menestymisen.

Päivittäinen työpäiväsi muodostuu toimitusketjun poikkeamien käsittelystä sekä niihin liittyvistä ratkaisuista, päätöksistä ja korvaustilauksista. Osaamisesi ja asenteesi mahdollistavat tehtävien laajentamisen mm. kansainvälisesti hoidettaviin asiakasprojekteihin.  

Palveluohjaaja kuuluu yhteensä kahdeksan hengen palvelutiimiin, joka huolehtii logistiikka-, asennus-, huolto- ja takuupalveluista. Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu yhteydenpito asiakkaisiin, myyntiin, tuotantoon ja Iskun omaan laatutiimiin.

Toivomme, että Sinulla on tekninen tai jokin muu soveltuva koulutus. Eduksesi lasketaan työkokemus valmistavasta- tai kokoonpanoteollisuudesta. Erityisesti eduksi lasketaan kokemus huonekaluteollisuudesta ja -materiaaleista.

Mikäli olet ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja kehittämisestä kiinnostunut ”can do”-asenteen omaava henkilö, niin olet etsimämme timanttinen osaaja!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän 90-vuotiaan, vastuullisen perheyrityksen palvelutiimissä. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen toimialan ja huippuluokan tuotteet
  • Huipputiimin ja kivan työyhteisön tuen
  • Viihtyisän ja ergonomisen työympäristön sekä hyvät työvälineet käyttöösi
  • Henkilöstöedut, kuten lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu ja toimiva työterveyshuolto omassa Apila Terveydessämme

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi, CV:si osoitteeseen rekrytointi@isku.fi viimeistään 28.10.2018 mennessä. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”palveluohjaaja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Tomi Hyttinen (p. 050 344 5740) ke 17.10.2018 klo 14-16 tai 23.10.2018 klo 14-16.