(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Etsimme nyt organisointikykyistä ja innostunutta PALVELUOHJAAJAA kauppakeskus Jumboon Vantaalle.


Työtehtäviisi kuuluu päivittäisen työn organisointi, käytännön järjestelyt sekä ylläpitosiivous kauppakeskuksessa. Työsuhde on vakituinen sekä kokoaikainen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14 välillä. Toivomme, että sinulla on alan koulutus. Tehtävässä kokemus siivoustyöstä on välttämätön, eduksi katsotaan kokemus tiiminvetämisestä tai esimiestehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaista palveluasennetta. Työssäsi neuvot ja opastat tiimisi työntekijöitä, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista ja olet noin puolet työajasta myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Työntekijältä edellytetään hyvää englannin sekä suomen kielen taitoa ja hyviä IT-taitoja.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -