(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Tähän työhön sisältyy nimittäin sankokaupalla asiakaspalvelua ja työsi tulos riemastuttaa toimitilojen käyttäjiä.

Etsimme reipasotteista ja iloista

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA 

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Hämeenlinnan alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Perehdytät, opastat ja neuvot –tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Tarvittaessa olet valmis tarttumaan itse reippaasti mopin varteen.  Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Tarvittaessa olet valmis työskentelemään vaihtelevissa työvuoroissa. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Tässä työssä sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Tehtävässä vaaditaan B ajokorttia ja puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme vielä hyppysellisen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia.

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön.  Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esimerkiksi työtä helpottavat mobiilisovellukset. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. 

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.