(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme

SIIVOUSTYÖN PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen kokoaikatyöhön Espoon ja Kirkkonummen alueelle vastaamaan siivous- ja tukipalveluiden sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi yhdessä palveluesimiehen kanssa iltavuorossa. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua sekä optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita sekä kehität rohkealla otteella koko yksikön toimintaa eteenpäin.
Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä otetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu myös erilaisia hallinnollisia töitä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on osittain liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.
Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Palveluohjaajan töistä on mahdollista edetä myöhemmin esimerkiksi palveluesimiehen tehtäviin.
 Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa tai Duunitorilta. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi