(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa?

Etsimme reipasotteista   

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA  

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Perehdytät, opastat ja neuvot –tarvittaessa myös englanniksi, eli olet kävelevä tietopankki. Tarvittaessa olet valmis tarttumaan itse reippaasti mopin varteen.  Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8-16.00 välillä. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5. 

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Tässä työssä sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; sillä olet jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Persoonana olet helposti lähestyttävä ja luotettava. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia. Puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme vielä hyppysellisen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Toivomme sinulta sekä suomen että englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön.  Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esimerkiksi työtä helpottavat mobiilisovellukset. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, sairauskassa sekä henkilökuntakerhot.  

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 7.10.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi  Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan nettisivujemme kautta saapuneet hakemukset.