(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme siivouksen ammattilaista toimimaan tiimissämme PALVELUOHJAAJANA. Asiakaskohteet sijaitsevat Helsingissä keskustan- sekä Koillis-Helsingin alueella.


Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja muiden henkilöiden opastus. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja perehdytät uusia työntekijöitä tiimiisi.


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työtä on pääsääntöisesti  arkisin kello 6.00-18.00 välillä, mutta työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja. Kohteiden välillä kuljetaan autolla, joten edellytämme B-ajokorttia. Palveluohjaajalla on käytössään tuotantoauto. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys. 

Valintaperusteissa painotamme eristyisesti aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Palveluohjaaja työskentelee useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa sekä kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme näitä asioita päivittäisessä työssämme, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa tehdä työnsä pelkäämättä ja kokea arvostusta. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!


Tutustu ISS palveluihin työnantajana lisää tästä linkistä.


Meistä tulee maailman paras palveluyritys. Jos haluat olla mukana tällä matkallamme, toimi nyt ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuun aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ -ISS on savuton työpaikka-