(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme nyt kahta asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Vantaan Aviapoliksen alueelle.


Tässä työssä tiimisi koostuu siivous- ja ravintolapalvelujen monipalvelutyöntekijöistä, joiden kanssa pääset kehittämään ja tarjoamaan unohtumattomia palvelukokemuksia asiakkaillemme "Power of the human touch" - asenteella. Tässä työssä olet tärkeässä roolissa käytännön työn kehittämisessä ja esimiehen päivittäisten tehtävien avustamisessa. 

Palveluohjaaja toimii kentällä palveluesimiehen oikeana kätenä ja valvoo, että työt sujuvat kaikissa vuoroissa ja palvelukuvauksen mukaiset tehtävät toteutuvat käytännössä. Palveluohjaajan työtehtäviin kuuluu työtehtävien organisointi, perehdyttäminen ja valvontatehtävät, työvuorolistojen suunnittelu ja kuittauslistojen teko sekä materiaalitilaukset asiakaskohteisiin. Sen lisäksi palveluohjaaja osallistuu kohteiden laatukierroksille yhteistyössä asiakkaiden ja esimiehen kanssa sekä huolehtii työn toteutuksen seurannasta. Palveluohjaaja raportoi työstään suoraan esimiehelleen. Työvuorot vaihtelevat päivä- ilta kuin yövuoroihin vuorolistan mukaisesti. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme hakijoilta joustavuutta työajoissa, B-ajokorttia, hygieniapassia ja kykyä työskennellä luontevasti useiden erilaisten sidosryhmien kanssa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus palveluohjaajan tehtävistä, sekä kokemus vastaavista tehtävistä kuten elintarviketilojen ja keittiötilojen siivouksesta ja/tai tiskaustehtävistä sekä perussiivoustehtävistä. Hakijoiden tulee pystyä kommunikoimaan suomeksi sekä englanniksi. Työhön valituille henkilöille teetetään suppea turvallisuusselvitys eli edellytämme hakijoilta nuhteetonta taustaa. Viihdyt tehtävässä varmasti, jos olet kiinnostunut alasta, olet oma-aloitteinen sekä iloinen työntekijä, jolla halu tehdä työtä suurella sydämellä ja positiivisella asenteella. viihdyt vaihtuvassa ja vauhdikkaassa ympäristössä.


ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi ja edetä urallasi. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja työssäsi saat kykyjesi mukaisesti vastuuta sekä mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan. Työssäsi et ehdi kangistua kaavoihisi ja pääset osaksi tiimiä, jossa yhteisvoimin tarjoamme asiakkaillemme maan parasta palvelua.


Tutustu ISS palveluihin työnantajana lisää tästä linkistä.

Ota askel kohti etenemistä ja hae meille töihin nyt täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.10.2018. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.