(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!
 
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt osaavaa ja organisointitaitoista PALVELUOHJAAJAA monipalvelutiimiimme Helsinkiin.
 
Meillä vastaat palveluohjaajan tehtävistä rahoitusalan asiakkuudessamme Helsingin keskustan ja Vallilan toimipisteissä. Kyseessä on monipalvelukohde, mutta pääpaino on siivouksen puolella. Työssäsi neuvot ja opastat tiimisi työntekijöitä, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, huolehdit materiaalitilauksista ja olet noin puolet työajasta myös itse mukana käytännön siivoustyössä. Pääsääntöisesti työaikasi on arkisin klo 6–14, mutta joustavuutta odotetaan tarpeen tullen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  
Meillä asenne ratkaisee ja perehdytämme sinut tehtäviisi. Toivomme sinulta kuitenkin erityisen aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja arvostamme aiempaa kokemusta alalta. Eduksesi katsomme eri siivousmenetelmien tuntemuksen ja laitoshuoltajan koulutuksen. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä sujuvan suomen kielen lisäksi myös riittävää englannin hallintaa. Toivomme sinulta positiivista asiakaspalveluotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja sitoutumista työhön.
 
ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 2.10.2018.
 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -