(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme nyt joustavaa ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOUSTYÖN PALVELUOHJAAJAA Mäntsälään.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja muiden henkilöiden opastus. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja perehdytät uusia työntekijöitä tiimiisi.


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työtä on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä, mutta työ saattaa sisältää satunnaisesti viikonloppuvuoroja. Toivommekin hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Kohteiden välillä kuljetaan autolla, joten edellytämme B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Valintaperusteissa painotamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja esimieskokemus on eduksi. Palveluohjaaja työskentelee useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, sekä kykyä rakentavaan vuorovaikutukseen. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitset erittäin hyvää fyysistä peruskuntoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme näitä asioita päivittäisessä työssämme, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa tehdä työnsä pelkäämättä ja kokea arvostusta. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!


Tutustu ISS palveluihin työnantajana lisää tästä linkistä.


Meistä tulee maailman paras palveluyritys. Jos haluat olla mukana tällä matkallamme, toimi nyt ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.8.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -