(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Oletko sinä etsimämme innostava ja osallistava palveluohjaaja siivoukseen?

Haemme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA asiakkaallemme.

Palveluohjaajana huolehdit omien kohteidesi siivoustyön päivittäisestä sujuvuudesta ja laadun varmistamisesta asiakkaamme arvojen ja toimintatapojen mukaisesti. Käytät 50 % työajasta siivoustyöhön ja tarvittaessa sijaistat siivoojia tai hoidat muuten sijaisjärjestelyt. Huolehdit siivoojien perehdytyksestä ja osallistut siivoustyön suunnitteluun ja valvontaan. Omalla toiminnallasi vaikutat palvelun laatuun sekä siivoojien viihtyvyyteen ja työssä jaksamiseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus (esimerkiksi laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja) ja aiempaa kokemusta palveluohjaajan tehtävistä. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja ohjata muiden työskentelyä. Olet palvelualtis ja yhteistyökykyinen asiakaspalvelija ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Edellytämme tehtävään valitulta henkilöltä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hygieniapassia. Sekä siakaspalvelutilanteissa sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Kohteesi sijaitsevat Tampereen, Hämeenkyrön ja Hämeenlinnan alueilla. Jotenka sinulla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 17.7.2018. Toimi nopeasti, työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.