(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme

PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen työhön Tampereen alueelle. Työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä, tarvittaessa siivoat myös itse. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat vauhdilla. Tehtäviisi kuuluu myös siivoustarvikkeiden tilauksia ja asiakaskäyntejä. Työaika vuoroviikoin sekä aamua että iltaa. Työtunteja kertyy yhteensä 37,5 h viikossa.

Odotamme sinulta siivousalan tutkintoa tai työkokemuksen kerryttämää osaamista, jotta pystyt neuvomaan ja perehdyttämään siivoustyöhön. Persoonana olet helposti lähestyttävä, luotettava ja joustava, sillä työpäivät eivät taatusti ole samanlaisia. Ajokortti on välttämätön työn suorittamiselle, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja lisäksi pitää pystyä kommunikoimaan englanniksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön.  Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esimerkiksi työtä helpottavat mobiilisovellukset. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti,  ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.