(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme

SIIVOUSTYÖN PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen kokoaikatyöhön Hämeenlinnan alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa alueesi asiakaskohteissa on oikea henkilö töissä, oikeaan aikaan. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat tiuhaan tahtiin. Työtä tehdään ma-pe klo 6-18 välillä. Toivomme mahdollisuutta myös satunnaiseen viikonlopputyöskentelyyn. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Etsimme tehtävään organisointikykyistä henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Sinulla on tarkat korvat ja silmät huomaamaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet sekä halua tarttua töihin. Tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista. Lisäksi työn liikkuvan luonteen takia tarvitset B-ajokortin. 

Tarjoamme vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Palveluohjaajan töistä on mahdollista edetä myöhemmin esimerkiksi palveluesimiehen tehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoa tehtävästä saat parhaiten sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi