(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haetaan omatoimiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon kykenevää

PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuollon tiimiimme Lohjalle.  
Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon työnjohtajan oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden heidän työt päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Asiakaskohteita meillä on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin toimitilakokonaisuuksiin. Töitä paiskitaan pääasiassa arkisin päivävuoroissa mutta tarpeen tullen sinulla on mahdollisuus ja valmius tarvittaessa osallistua viikkopäivystykseen.

Sinulta löytyy kiinteistöalan tutkinto ja vähintään 3 vuoden työkokemus kiinteistönhoitajana. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten eri ikäisten kiinteistöjen ylläpidosta tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti sekä aikaisempaa kokemusta työkoneista.

 Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.