(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluohjaajaa Kerava, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo alueella. Työtä tehdään kokoaikaisesti työvuorosuunnittelun mukaisesti kaikkina eri viikonpäivinä (37,5h/vko). Työajat määräytyy kohteen mukaan joko aamu (klo 6-14)- tai iltatyöksi (klo 14-22 välille). Työsuhde on vakituinen.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestät vaihtelevatkin olosuhteet.

Työtehtäviisi sisältyy:
Laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, työn suunnittelu ja seuranta, sekä oman esimerkin näyttäminen osallistumalla siivoustyöhön. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, innostunutta asennetta uudenlaisten toimintatapojen kehittämiseen, hyvää paineensietokykyä ja kykyä nauttia nopeatahtisesta ja vaativasta asiakaspalvelutyöstä.

Työssäsi onnistuaksesi tarvitset:
Siivousalaan liittyvää koulutusta/kokemusta (vähintään 1-3 vuotta). Työpäiviisi kuuluu myös opastaminen työntekijöille ergonomian, eri siivoustekniikoiden sekä koneiden käyttöä. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti. Ajokortti (B) ja tarvittaessa sinulla on SOLin auton käyttömahdollisuus. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme hakijoilta monipuolista kielitaitoa, hyvä suomen kielen taito mukaan lukien.

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Marja-Leena Olenius, marja-leena.olenius(at)sol.fi. Olethan nopea, koska paikka täytetään heti sopivan löydyttyä. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesula- ja kotisiivouspalveluita kautta maan. Monipalvelumallissamme toimialoja ja tehtäviä yhdistetään saumattomasti tavoitteena asiakkaalle paras ratkaisu. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä.