(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJAA Joensuuhun.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta sekä laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja muiden henkilöiden opastus. Huolehdit siivoojien perehdytyksestä ja työmenetelmien kehittämisestä. Osallistut siivoustyön lisäksi myös siivoustyön suunnitteluun ja valvontaan.
Katsomme eduksi aikaisemman tai vastaavan kokemuksen palveluohjaajan työstä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työtä on pääsääntöisesti arkisin klo kl. 5.00-23.00 välillä, 37,5h viikossa. Lauantai työt ovat myös mahdollisia. Vaihtelevien työympäristö kohteiden vuoksi, oman auton käyttö mahdollisuus on suotavaa.

Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa sekä nuhteetonta taustaa. Tehtävään valitulle henkilölle tulemme teettämään suppean turvallisuusselvityksen. 

Nautitko työstä, jossa sinulla on valmius kehittää taitojasi sekä näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, paineensietokykyä sekä aurinkoista palveluasennetta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.2.2018. Työ alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -