(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja ylläpitosiivoukseen
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Winclean Oy on vuonna 2000 perustettu kotimainen ja luotettava puhtauspalvelualan perheyritys. Keskisuurena yrityksenä pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja monipuolisesti. Tarjoamme siivous- ja toimitilapalveluita Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueilla. Olipa tarpeesi sitten toimiston viikkosiivous, ison teollisuusrakennuksen puhtaanapito tai rakentamisen aikainen erikoissiivous, meiltä saat juuri tarpeitasi vastaavaa, ensiluokkaista palvelua. Asiakkainamme on sekä yksityisen että julkisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Työllistämme noin 200 palvelualan huippuosaajaa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle palveluohjaajaa ylläpitosiivouksen puolelle kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu töiden organisointia ja aikatauluista huolehtimista sekä työntekijöiden ohjausta ja perehdytystä. Toimit yhdessä muiden palveluohjaajien kanssa vastaten asiakaskohteiden tarpeista. Työtä tehdään pääasiassa arkisin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.

Edellytykset:

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta siivousalalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa siivouskokemusta sekä kokemusta ohjaajana toimimisesta. Lisäksi arvostamme positiivista asennetta, organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä joustavuutta vaihtelevissa tilanteissa.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja työajoihin käytettävissä on työnantajan auto. Työskentelyalueesi on Pirkanmaa sekä Hämeenlinna.

Tarjoamme:

Winclean Oy tarjoaa viihtyisän työyhteisön sekä monipuoliset työtehtävät.

Lisätietoja:

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan tähän tehtävään osoitteessa: www.nordic.fi.