(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Ylivieskaan!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä siivouksen PALVELUOHJAAJAA tiimiimme.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Työssäsi opastat ja perehdytät siivoojia sekä teet laadunvalvontaa ja osallistut suorittavaan työhön noin 50 % työajastasi. Viikoittain tehtäviisi kuuluu myös työvuorolistojen laatiminen, asiakaspalautteen käsitteleminen sekä laadunseurannan raportointi sähköisissä järjestelmissä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville, mutta sovitusti töitä voi olla myös lauantaisin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässäsi, jos olet organisointikykyinen sekä työskentelet ja teet päätöksiä itsenäisesti. Olet tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tunnet siivoustyön rutiinit ja perussiivoukset. Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä ja arvostamme myös muuta aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Alan koulutus katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme erityisesti vahvaa atk-osaamista, sillä käytössäsi on päivittäin erilaisia sähköisiä järjestelmiä. Tehtävään tarvitset henkilöauton ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.


ISS:llä saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.2.2020. Työn on määrä alkaa 2.3.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -