(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja viikonlopputyöhön
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Kaipaavatko viikonloppusi merkityksellistä tekemistä, jossa oman työn jälki näkyy konkreettisesti? 

   

Siinä tapauksessa tämä työ on tehty sinua varten, sillä etsimme tehokkaaseen tiimiimme reipasotteista   

   

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA  

   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen UUDENMAAN ALUEELLE. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia päivittäisiin töihinsä niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Perehdytät, opastat ja neuvot –tarvittaessa myös englanniksi, eli olet suorastaan kävelevä tietopankki. Suurin osa työtäsi on järjestelyä ja ohjausta, mutta ajoittain pääset itsekin mopin varteen ylläpitämään hyvää peruskuntoasi. Tätä työtä tehdään viikonloppuisin vaihtelevin ajoin, joten olet myös valmis työskentelemään sekä aamuisin että iltaisin. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 6 palkkaluokan mukainen.

  

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja erityisesti positiivista asennetta työntekoa kohtaan! Tässä työssä sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Lisäksi toivomme vielä hyppysellisen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle. Pidät siitä, että tässä tehtävässä työpäivät eivät todellakaan ole samanlaisia ja pääset työlläsi vaikuttamaan sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyteen!

  

Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet, nopea reagointi asioihin ja kyky hallita monta asiaa kerralla. Ajokortti on välttämätön työn suorittamiselle siirtymien vuoksi ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tärkein ominaisuus työssä suoriutumisen kannalta on kuitenkin halu oppia uutta sekä iloinen ja yhteistyöhaluinen asenne!

  

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen osa-aikatyön.  Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esimerkiksi työtä helpottavat mobiilisovellukset. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  

 

Suurena yrityksenä meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi palkintona menestyksekkäästä työstäsi. L&T:llä pääset mukaan tekemään merkityksellistä työtä alan ammattilaisten kanssa sekä ilahduttamaan työlläsi muiden päiviä!

  

Oletko hakemamme toimeentarttuva palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi hakemalla paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Mikäli jokin jäi tässä vaiheessa mietityttämään, saat lisätietoja nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.