(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Vantaan alueelle
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme asiakkaallemme siivousalan palveluohjaajaa Vantaan alueelle .

Kohteet sijaitsevat Vantaalla,Klaukkalassa, Rajamäellä ja Nurmijärvellä

Tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä/työntekijät. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena laadunseurannasta ja  asiakastyytyväisyydestä.

Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Työaikasi on vaihtelevaa mutta viikossa työaikaa kertyy yhteensä 37,5 tuntia. 

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta ja positiivista ja jämäkkää asennetta työntekoa kohtaan!  Tässä työssä lisäksi sosiaalisuus on erittäin tärkeässä asemassa; olethan jatkuvasti tekemisissä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa.  Puhdistuspalvelualan koulutus katsotaan eduksi mutta eniten kuitenkin arvostamme huippu persoonaasi, tiimitaitojasi ja haluasi oppia. Lisäksi toivomme ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia (B),koska tulet ajamaan työautolla eri kohteissa.

Tehtävä edellyttää hyvää Suomen kielen taitoa ja Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaus TES

Hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa, Saija Husso 010 230 6512  saija.husso@henkilöstötalo.fi