(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme nyt PALVELUOHJAAJAA Vantaalle.


Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja muiden henkilöiden opastus. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja perehdytät uusia työntekijöitä tiimiisi.


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työtä on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä arkisin kello 5.00-23.00 välillä, mutta työ sisältää satunnaisesti yövuoroja. Kohteiden välillä kuljetaan autolla, joten kaikilta hakijoilta edellytämme B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys. 

Valintaperusteissa edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Palveluohjaaja työskentelee useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!


Tutustu ISS palveluihin työnantajana lisää tästä linkistä.


Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.7.2018. Työ alkaa elo- syyskuussa 2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.