(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, Vammaisten Asiakasohjaus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vammaisten Asiakasohjaus

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 20.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.10.2019


Kiinnostaako sinua jalkautuva sosiaalityö lasten ja nuorten parissa?

Haemme Vammaisten Asiakasohjauksyksikköön asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä palveluohjaajaa sijaisuuteen vähintään 31.10.2019 saakka. Sijaisuus alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäessä, hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä.  Palveluohjaajan työ painottuu eri tavoin vammaisten, alle 28-vuotiaiden parissa tehtävään työhön. Työ on monipuolista ja työn sisältöä kehitetään tiimissä jatkuvasti.

Perustehtävänä palveluohjaajalla on toteuttaa palveluntarpeen arviointeja yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Palveluohjaajan tehtävät kohdistuvat lähinnä erityisen tuen tarpeessa oleviin vammaisiin asiakkaisiin.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista ja se on kehittämismyönteinen ja yhteisöllinen. Tarjoamme vakituisen työpisteen ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen, kehittämismyönteisyyttä, paineensietokykyä, kokemusta eri tavoin vammaisten parissa työskentelystä ja kokemusta lasten- ja nuorten parissa työskentelystä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Haluamme, että jokaisella vantaalaisella on tasavertaiset toiminnan edellytykset - vammasta tai pitkäaikaissairaudesta huolimatta. Vantaan Vammaispalvelut on tarkoitettu henkilöille, joille ei vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi löydy tarpeita vastaavia palveluita peruspalveluista.

Palvelut ja tuet määräytyvät palvelutarpeen arvioinnin sekä voimassa olevien lakien perusteella. Vammaispalvelut pohjautuvat maamme vammaispoliittisiin linjauksiin ja Vantaan vammaispoliittiseen ohjelmaan. Kun asiakkaan tilanteessa tapahtuu muutoksia, arvioidaan palveluntarpeita uudelleen.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Vammaissosiaalityön tuntemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Kvist Anne
P. 043 827 2533
anne.kvist@vantaa.fi

Tavoitettavissa 14.6. klo 8.30-10 ja 18.6. klo 16-18

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.