(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Vammaisten Asiakasohjaus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vammaisten Asiakasohjaus

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.06.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Kiinnostaako sinua jalkautuva sosiaalityö lasten ja nuorten parissa?

Haemme Vammaisten Asiakasohjauksyksikköön asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä palveluohjaajaa vakituiseen tehtävään 3.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäessä, hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä.  Palveluohjaajan työ painottuu eri tavoin vammaisten, alle 28-vuotiaiden parissa tehtävään työhön. Työ on monipuolista ja työn sisältöä kehitetään jatkuvasti tiimissä.

Perustehtävänä palveluohjaajalla on toteuttaa palveluntarpeen arviointeja  yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Palveluohjaajan tehtävät kohdistuvat lähinnä erityisen tuen tarpeessa oleviin vammaisiin asiakkaisiin.

Työyhteisössämme työkäytänteitä kehitetään jatkuvasti ja tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja yhteisöllinen. Tarjoamme vakituisen työpisteen ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työn kehittämispäiviä ja oma työhyvinvointiryhmä. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen, kehittämismyönteisyyttä, paineensietokykyä, kokemusta eri tavoin vammaisten parissa työskentelystä ja kokemusta lasten- ja nuorten parissa työskentelystä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Haluamme, että jokaisella vantaalaisella on tasavertaiset toiminnan edellytykset - vammasta tai pitkäaikaissairaudesta huolimatta. Vantaan Vammaispalvelut on tarkoitettu henkilöille, joille ei vamman tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi löydy tarpeita vastaavia palveluja  peruspalveluista.

Järjestämme erilaisia palveluja, jotka helpottavat kotona ja kodin ulkopuolisessa elämässä selviytymistä.

Palvelut ja tuet määräytyvät palvelutarpeen arvionnin sekä voimassa olevien lakien perusteella. Vammaispalvelut pohjautuvat maamme vammaispoliittisiin linjauksiin ja Vantaan vammaispoliittiseen ohjelmaan. Kun asiakkaan tilanteessa tapahtuu muutoksia, arvioidaan palveluntarpeita uudelleen.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Vammaissosiaalityön tuntemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Kvist Anne
P. 043 827 2533
anne.kvist@vantaa.fi

Tavoitettavissa 23.4. klo 9-10, 25.4. klo 16-18

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.