(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Oletko sinä etsimämme siivousalan ammattilainen? Etsitkö uusia tuulia ja haastavia työtehtäviä puhtaanapitoalalla?

Haemme nyt ammattitaitoista PALVELUOHJAAJAA asiakkaallemme Joensuuhun.

Palveluohjaajana huolehdit oman kohteesi siivoustyön päivittäisestä sujuvuudesta ja laadun varmistamisesta. Palveluohjaaja käyttää 50 % työajastaan siivoustyön suorittamiseen sekä tarvittaessa sijaistaa siivoojia ja huolehtii sijaisjärjestelyistä. Huolehdit siivoojien perehdytyksestä ja osallistut siivoustyön suunnitteluun ja valvontaan. Omalla toiminnallasi vaikutat palvelun laatuun sekä siivoojien viihtyvyyteen ja työssä jaksamiseen. Tehtäviä on tarjolla osa-aikaisesta kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat välille ma - la klo 06 - 21. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus (esimerkiksi laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto) ja kokemusta palveluohjaajan tehtävistä, erityisesti kokemus koulu- ja toimistosiivouksesta on eduksesi. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja ohjata muiden työskentelyä. Olet palvelualtis ja yhteistyökykyinen asiakaspalvelija, ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Asiakaspalvelutilanteissa edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työtehtävän viihtyisässä työympäristössä kannustavan tiimin ympäröimänä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.