(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Etsimme nyt PALVELUOHJAAJAA VAASAAN.

Haemme lisävahvistusta ohjaajatoimintoihin. Työssäsi neuvot ja opastat tiimisi työntekijöitä, perehdytät uudet työntekijät tehtäviinsä, valvot työn laatua, seuraat sopimuksen mukaisten töiden toteutumista ja raportoit  sekä olet osan työajasta myös itse mukana käytännön siivoustehtävissä mm lomituksissa ja suursiivouksissa. Pääsääntöisesti työaikasi on arkisin klo 06.00 - 18.00 välillä, mutta joustavuutta odotetaan tarpeen tullen myös ilta- ja yötyöhön sekä viikonlopputyöhön. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen.

Tehtävässä menestymisen kannalta sinulla tulee olla toimitilahuoltajan ammattitutkinto. Aikaisempi työkokemus puhdistuspalvelualalta katsotaan eduksesi. Sinulta odotetaan positiivista asiakaspalveluotetta, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista työhön. Tehtävässä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Tehtävässä erinomainen suoriutuminen edellyttää suomen kielen osaamista, englannin ja ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Työ tapahtuu monessa eri kohteessa, joten B-ajokortti helpottaa kulkemista työpäivän aikana.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Mikäli kiinnostuit lähetäthän hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi viimeistään 16.6.2019 ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com,
www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -