(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Vaasaan!
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

RTK-Palvelu Oy tarjoaa mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. RTK-Palvelu toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja heidän palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi he tarjoavat kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Liity energiseen joukkoon ja hae töihin jo tänään!

Etsimme RTK-Palvelulle Vaasaan palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Siivouksen palveluohjaajana toimit osana siivouspalvelun tiimiä. Lliikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Organisoit ja ratkaiset ongelmia mielelläsi kiireenkin keskellä. Aikaisempi siivousalan kokemus ja koulutus katsotaan eduksi, mutta RTK-Palvelulla on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Kommunikoit vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito plussaa. Ajokortti on tässä tehtävässä edellytys, oma auto eduksi.


Työaika on pääsääntöisesti klo 7-16 välillä ma-pe, mutta joustavuutta vaaditaan. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Hakijoita haastatellaan videohaastattelujen muodossa jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi). 

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi