(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä PALVELUOHJAAJAA Vaasaan.

Tehtävässä avustat esimiestäsi työntekijöiden päivittäisessä ohjauksessa ja opastuksessa sekä työn organisoimisessa. Työskentelet pääasiassa kentällä määrätyillä alueilla, työalueena on Vaasan sekä Laihian alue. Vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta erilaisissa kohteissa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Osallistut lisäksi tarvittaessa myös itse työhön kuten ylläpito- ja perussiivoukseen. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin kello 6-22 välillä vaihtelevasti 37,5h/vko. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Viihdyt tehtävässäsi jos työskentelet sujuvasti sekä yksin että tiimissä, ja osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä toimia asiakaslähtöisesti. Tehtävä edellyttää joustavuutta sekä paineensietokykyä, joten pystyt toimimaan tehokkaasti myös kiireellisissäkin tilanteissa. Olet luotettava sekä järjestelmällinen ja omaat aloitteellisen työotteen. Tunnet siivoustyön rutiinit ja osaat ohjata myös muita. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta siivousalalta. Tehtävään sovellettavat tutkinnot lasketaan eduksesi. Tehtävä vaatii myös hyviä IT ja suomen kielen taitoa. Työssä tulet tarvitsemaan B- ajokorttia.

ISS:llä saat hyvät työsuhde edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 2.5.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -