Palveluohjaaja, Uusien asiakkaiden palvelut, 3 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, Aikuisten- ja perheiden palvelut, Uusien asiakkaiden palvelut-yksikkö, Aikuisten tiimi/ palveluohjaaja

Vernissakatu 8 C, 00130 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 17.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Kiinnostaako sinua kehittyvä, moniammatillinen palveluohjaajan vastaanottotyö vantaalaisten asukkaiden parissa?

Haemme Uusien asiakkaiden palveluihin kolmea asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä palveluohjaajaa vakituiseen toimeen 17.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Toimistomme sijaitsee Verson sosiaaliasemalla Tikkurilan juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Toimet sijoittuvat koko Vantaata palvelevaan Uusien asiakkaiden palvelut -yksikköön. Palveluohjaajan työ painottuu tuen tarpeessa olevien vantaalaisten kanssa tehtävään työhön. Työ on monipuolista ja nopeatempoista. Palveluohjaajien perustehtävä on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista ohjausta ja neuvontaa. Palveluohjaajien tehtäviin kuuluu walk-in tyylinen ohjaus ja neuvonta sosiaalipalveluista. Kyseessä on toukokuussa 2019 Tikkurilassa alkanut pilotointi ja toimintaa on nyt tarkoitus laajentaa Koivukylän sosiaaliasemalle. 

Tarjoamme työn innostuneessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä! Tiimiimme kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, yksi yksikön vastaava ohjaaja, viisi sosiaaliohjaajaa, kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja sosiaalisen kuntoutuksen Steppi-tiimin viisi sosiaaliohjaajaa - sekä nyt rekrytoitavat kolme palveluohjaajaa! 

Saat hyvän perehdytyksen työhösi ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Työntekoamme tukee säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Meillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa sinulle erilaisia työsuhde-etuja. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja kykyä moniammatilliseen työskentelyyn.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Luemme eduksi: Kokemuksen aikuissosiaalityöstä ja arviointityöstä sekä Vantaan palveluverkoston tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2400,95 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, päivätyö


Yhteystiedot:

Yksikön vastaava ohjaaja, Terhi Kangas
P. 040 539 6228
terhi.kangas@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8.30 - 16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1329947
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa