(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, Työllisyyspalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, työllisyyspalvelut
Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP)

Vernissakatu 1, 4. krs, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.07.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme palveluohjaajaa Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) verkostoon. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden Vantaan työllisyyspalveluiden kehityksen kärjessä. Palveluohjaaja vastaa asiakkaiden tilanteen kartoituksesta ja palvelutarpeen arvioinnista sekä yksilöllisestä neuvonta- ja ohjaustyöstä. Palveluohjaaja vastaa asiakkaan palveluprosessista sekä laaja-alaisesta työllistymisen edistämisestä koko prosessin aikana. Palveluohjaaja motivoi ja tukee asiakasta sekä tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaan verkoston kanssa.

Etsimme joukkoomme aikaansaavaa asiakaspalvelun ammattilaista. Olet innostunut työstäsi ja sinulla on taito motivoida toista ihmistä. Työotteesi on asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen. Työskentely verkostoissa on sinulle ominaista ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Olet parhaimmillasi monialaisessa työympäristössä, jossa asiakas on keskiössä.

Vantaan Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on yhteistoimintamalli, jossa työ- ja elinkeinotoimisto, kunta ja Kansaneläkelaitos yhdessä arvioivat pitkään työttömänä olleiden asiakkaiden palvelutarvetta, suunnittelevat heidän työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työllistymisprosessin etenemisestä. Monialaisen yhteispalvelun tavoitteena on edistää työttömien työllistymistä tarjoamalla heille heidän palvelutarpeensa mukaisia julkisia työvoimapalveluja, sekä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalveluja.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Luemme eduksi: Aiempi kokemus työllisyyttä edistävistä palveluista sekä työmarkkinoiden laaja-alainen asiantuntemus katsotaa eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies vs. TYP johtaja, Pohjalainen Hanna
P. 0438271840
hanna.pohjalainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 12.6.2019 klo 10-11 sekä 14.6.2019 klo 9-10

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.