(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, työllisyyspalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, työllisyyspalvelut
Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP)

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.03.2019 tai sopimuksen mukaan -


Haemme palveluohjaajaa Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) verkostoon. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden Vantaan työllisyyspalveluiden kehityksen kärjessä. Palveluohjaaja vastaa asiakkaiden tilanteen kartoituksesta ja palvelutarpeen arvioinnista sekä yksilöllisestä neuvonta- ja ohjaustyöstä. Palveluohjaaja vastaa asiakkaan palveluprosessista sekä laaja-alaisesti asiakkaan työllistymisen edistämisestä toimien asiakkaan palveluprosessin aikana. Palveluohjaaja motivoi ja tukee asiakasta sekä tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaan verkoston kanssa.

Etsimme joukkoomme aikaansaavaa asiakaspalvelun ammattilaista. Olet innostunut työstäsi ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen. Työskentely verkostoissa on sinulle ominaista ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Olet parhaimmillasi monialaisessa työympäristössä, jossa asiakas on keskiössä.

Vantaan Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on yhteistoimintamalli, jossa työ- ja elinkeinotoimisto, kunta ja Kansaneläkelaitos yhdessä arvioivat pitkään työttömänä olleiden asiakkaiden palvelutarvetta, suunnittelevat heidän työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työllistymisprosessin etenemisestä. Monialaisen yhteispalvelun tavoitteena on edistää työttömien työllistymsitä tarjoamalla heille heidän palvelutarpeensa mukaisia julksia työvoimapalveluja sekä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalveluja.

Haastattelut pidetään torstaina 28.2.2019

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Aiempi kokemus työllisyyttä edistävistä palveluista sekä työmarkkinoiden laaja-alainen asiantuntemus katsotaa eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Palveluesimies vs. TYP johtaja
Pohjalainen Hanna
p. 0438271840, hanna.pohjalainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa 8.2. klo 13-14 sekä 11.2. klo 10-11


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.