(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, Työllisyyden palvelutori
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, työllisyyspalvelut
Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP)

Vernissakatu 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.03.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2019

Vantaan työllisyyspalveluissa, Työllistymistä edistävässä monialaisessa yhteispalvelussa (TYP) on avoinna palveluohjaajan määräaikainen tehtävä.

Oletko uuden kehittämisestä innostunut tiimi- ja verkostotyön ammattilainen? Tule mukaan kehittämään uudenlaista palvelua Vantaalaisille työnhakijoille. Maaliskuun alussa starttaa Työllisyyden palvelutori, jossa testataan työllisyydenhoidon pääkaupunkiseudullista mallia. Mukana ovat Vantaa, Espoo, Helsinki ja Uudenmaan TE-toimisto. Palvelun tavoitteena on entistä nopeampi ja joustavampi kunnan ja TE-toimiston työllisyydenhoidon- ja koulutuspalveluiden oikea-aikainen yhteensovittaminen asiakkaalle. Palvelulla tavoitellaan työttömien työnhakijoiden työttömyyden keston lyhentymistä. Kokeilussa luodaan uusia, entistä asiakaslähtöisempiä tapoja toimia yhdessä monialaisesti.

Palveluohjaajana työnkuvaasi kuuluvat asiakkaiden ohjaus ja neuvonta sekä työllisyyden palvelutorin kehittäminen yhteistyössä TE-toimiston ja muun verkoston kanssa. Työnkuvaasi kuuluvat työllisyyden palvelutorilla tarjottavien palveluiden koordinointi ja muu työllistymistä edistävä asiakastyö.

Etsimme joukkoomme aikaansaavaa asiakaspalvelun ammattilaista. Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen. Olet verkostotyön ammattilainen ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Olet parhaimmillasi monialaisessa työympäristössä, jossa asiakas on keskiössä. Olet innostunut uusien palveluiden ja oman työsi kehittäjä eikä kokeilukulttuuri ole sinulle vierasta. Olet innovatiivinen ja idearikas, etkä pelkää epäonnistumista.

Tervetuloa mukaan osaavaan ja innostavaan tiimiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja näköalapaikan muuttuvaan työllistymisen edistämiseen.

Vantaan Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on yhteistoimintamalli, jossa työ- ja elinkeinotoimisto, kunta ja Kansaneläkelaitos yhdessä arvioivat pitkään työttömänä olleiden asiakkaiden palvelutarvetta, suunnittelevat heidän työllistymisen kannalta tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työllistymisprosessin etenemisestä. Monialaisen yhteispalvelun tavoitteena on edistää työttömien työllistymistä tarjoamalla heille heidän palvelutarpeensa mukaisia julkisia työvoimapalveluja sekä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalveluja.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Palveluesimies vs. TYP johtaja, Pohjalainen Hanna
p. 0438271840, hanna.pohjalainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa 15.2.2019 klo 9 - 10, 19.2.2019 klo 9 - 10


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.