Palveluohjaaja teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme nyt SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA asiakaskohteeseemme teollisuusympäristöön MÄNTTÄ-VILPPULAAN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Palveluohjaajan työssä vastaat pääsääntöisesti työntekijöiden perehdyttämisestä ja ohjaamisesta, tilauksien tekemisestä, asiakasyhteistyöstä, työvuorosuunnittelusta sekä esimiehen sijaistamisesta tarpeen mukaan. Palveluohjaajan työnkuvaan kuuluu myös suorittava työ kohteen tarpeen mukaan. Työaika sijoittuu arkipäiville ja viikonlopuille klo 6 - 16 välille, mutta työpanostasi saatetaan tarvita myös satunnaisesti pääsääntöisen työajan ulkopuolella. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tähän tehtävään toivomme, että sinulla olisi muutaman vuoden työkokemus siivoustehtävistä. Tehtävässä menestyäksesi tulet tarvitsemaan hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, ajantasaisia IT-taitoja, hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä vastuullista työskentelyotetta. Katsomme eduksesi kokemuksen palveluohjaajan työstä tai siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työnantajana kannustamme talon sisäiseen liikkuvuuteen sekä kouluttautumiseen työn ohella. ISS Palvelut kouluttaa talon sisäisesti sekä tuemme työntekijöidemme kouluttautumista niin sisäisissä koulutuksissa, kuin myös ulkoisten kumppanien kanssa yhteistyössä. Haluamme mahdollistaa henkilökohtaisen ammatillisen kehittymisen sekä urapolun rakentamisen joustavasti työn ohella huomioiden myös elämäntilanteesi. Täss tehtävässä on mahdollisuus kouluttautua lähiesimiehen ammattitutkintoon työn ohella. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 24.1.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot