Palveluohjaaja Tampereen alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Oletko puhtausalan ammattilainen eikä sormesi mene suuhun kiperässäkään tilanteessa? Tämä voi olla tehtävä juuri sinulle!

   

Etsimme reipasotteista ja iloista

   

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA  

   

kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä perehdyttäen uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Toimit siivoojille esimerkkinä päivittäisessä työssä ja vastaat esimiehen tukena asiakastyytyväisyydestä, työn laadusta sekä lisämyynnistä. Perehdytät, opastat ja neuvot –tarvittaessa myös englanniksi. Tarvittaessa olet valmis tarttumaan itse reippaasti mopin varteen.  Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6-14.00 välillä. Toisinaan töitä tehdään myös iltaisin, koska työntekijät ovat myös silloin töissä. Toivomme ja tarjoamme joustavuutta työajoissa molemmin puolin. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä täydet 37,5. Kyseessä oleva tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka päättyy 1.12.2019.

    

Etsimme tehtävään organisointikykyistä tyyppiä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus on plussaa. Persoonana olet helposti lähestyttävä, luotettava ja joustava, sillä työpäivät eivät taatusti ole samanlaisia. Sinulla on tarkka korva kuulemaan asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet, nopea reagointi asioihin ja kyky hallita monta asiaa kerralla. Ajokortti on välttämätön työn suorittamiselle, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja lisäksi pitää pystyä kommunikoimaan englanniksi. Lisäksi tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia.Tärkein ominaisuus työssä suoriutumisen kannalta on kuitenkin halu oppia uutta ja positiivinen asennetta työntekoa kohtaan!

  

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön huikeassa porukassa. Työkavereilta saa apua ja tukea aina, kun sitä tarvitsee. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Tarjoamme sinulle myös nykyaikaiset työvälineet, esimerkiksi työtä helpottavat mobiilisovellukset. L&T:n työsuhde-etuihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  

  

Oletko hakemamme palveluohjaaja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255906
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointi (offre29793788.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: +35810636111
  • Sijainti: Tampere