(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Tampereelle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Vahvistamme Tampereen yksikköämme siivousalan ammattilaisella ja etsimmekin nyt tehtävään siivouksen PALVELUOHJAAJAA.


Oletko se Sinä?

Etsimme reipasta ja tehokasta tyyppiä, jolle puhtaus- ja siivoustyö on tuttua juttua.  Sinulle on kertynyt jo muutama vuosi työkokemusta alasta ja olet innokas oppimaan lisää. Meillä on nimittäin mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.  

Toimit ohjaajana tiimissäsi, perehdytät työntekijöitä ja varmistat että työt sujuvat sovittujen aikataulujen mukaisesti, laatua unohtamatta.

Osallistut kentällä myös käytännön siivoustyöhön ja työskentelytapasi on varmaotteista ja palveluhenkistä. Olet organisointitaitoinen, etkä hätkähdä kiireenkään keskellä. Kommunikoit vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi, muusta kielitaidosta plussaa.  

Asiakaskohteemme sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereen keskustassa, joihin kulkeminen Sinulta sujuu näppärästi autolla. Onhan Sinulla siis voimassa oleva ajokortti?  Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. 

Tässä työssä pääset tekemään erilaisia työvuoroja. Työajat sijoittuvat vuoroviikoin aamuvuoroon klo: 6-14 ja iltavuoroon klo: 14-22.  Työ on kokoaikaista ja vakituista.

Jos koet tämän työn omaksesi, hae jo nyt!

Teet sen helposti oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 9.12.2020 mennessä. Kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies  Heidi Sivonen puh. 029 029 3573