(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja ammattitaitoista PALVELUOHJAAJAA Tampereen alueelle.

Työsuhde on määräaikainen 16.10.2018 asti, mutta saattaa jatkua mahdollisesti myös tämän jälkeen. Työ on kokopäiväinen ja sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-14.

Tehtävässä avustat esimiestäsi alueen työntekijöiden päivittäisessä ohjauksessa ja opastuksessa sekä työn organisoimisessa. Vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteissa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Osallistut lisäksi tarvittaessa itse työhön kuten ylläpito- ja perussiivoukseen, joten tarvitset työssäsi hyvää fyysistä kuntoa ja aurinkoista palveluasennetta.

Odotamme hakijoilta kokemusta siivousalalta. Alan koulutuksen ja kokemuksen palveluohjaajan työstä katsomme eduksi.Oma auto on välttämätön, sillä kohteet sijaitsevat eri puolella Tamperetta.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.5.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -