(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme palveluohjaajaa Pirkanmaalle

Asiakasyrityksemme on toiminut Pirkanmaalla kotisiivousalalla jo vuodesta 2004. Heillä on laatusertifikaatti laadukkaaseen kotisiivoukseen ja he ovat erityisen tunnettuja hyvästä ja laadukkaasta kotisiivouspalvelusta. Suurinosa kohteista on kotisiivousta.

Etsimämme palveluohjaaja tulee työskentelemään alkuun kotisiivoojana, mutta näyttöjen jälkeen etenee nopeasti palveluohjaajaksi ja ottaa suurempaa vastuuta mm. huolehtii avaimista, autoista, tarvikkeista jne. 

Toivomme hakijoilta:

  • aikaisempaa siivouskokemusta, mielellään kotisiivouksesta
  • vastuuntuntoa
  • sosiaalista, oma-aloitteista ja iloista asennetta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn 

Viikkotyöaika on 30 - 37,5 h/vko. Sinulla tulee olla ajokortti (oma auto ei välttämätön).

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä mukavan työpaikan alan ammattilaisten rinnalta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Maria Soukka (maria.soukka@nordic.fi). Kyseessä on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta solmittava vakituinen työsuhde. Mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!